Vi ønsker at være din virksomheds tætte sparringspartner

Derfor vil vi altid være tilgængelige. Vi ønsker at vores kunder altid kan komme i kontakt med os, hvorfor alle mails og telefonopkald senest besvares næstkommende hverdag. Vi ønsker ikke, at vores kunder skal være bekymrede for store honoraropkrævninger, når de kontakter os, hvorfor telefonopkald og mailbesvarelser ikke faktureres.

For mange små virksomheder kan revisorhonoraret være en væsentlig post i regnskabet. For de virksomheder, der ønsker at kende revisorhonoraret, tilbyder vi en fast-pris-aftale, der kan indeholde alt fra bogføring, regnskabsudarbejdelse til løbende rådgivning.

Udover tilgængelighed er vores nøgleord tillid og troværdighed. Vi vil møde vores kunder venligt og imødekommende med stor faglighed og professionalisme og der hvor vores kunder befinder sig. Samtidig vil vi fremstå troværdige, og vi vil være proaktive overfor vores kunder, samtidig med at vi vil stå fast ved vores holdninger.

Med Helledie Revision som sin tilknyttede revisor vil den lille og mellemstore virksomhed få en tæt sparringspartner, der udover at sikre overholdelse af virksomhedens pligter også vil bistå virksomheden med fortsat udvikling og vækst.

Helledie Revision Godkendt Revisionsanpartsselskab er en selvstændig godkendt revisionsvirksomhed, der er medlem af FSR.

Helledie Revision vil, udover at tilbyde revisionsydelser, tillige tilbyde øvrige erklæringsopgaver. Herudover vil vi yde regnskab- og bogføringsassistance til de virksomheder, der kan drage fordele af at outsource disse opgaver.

Vi vil tilbyde rådgivningsydelser, herunder skatterådgivning bl.a. med specielt fokus på virksomhedsoverdragelse og generationsskifte, som er ét af vores specialer. Herudover vil vi tilbyde gratis opstartsmøder og kurser for iværksættere i Brønderslev Erhvervspark.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.